• Brandul turistic

  “ Rasfoind” aseara site-ul Ziarului Financiar, pe langa mult comentatele articole despre imprumutul de la FMI, valul de scumpiri ce se apropie, rata somajului, etc., subiecte despre care, de altfel se vorbeste pe orice post de televiziune si in orice publicatie, de ne-am acrit tot ascultand si citind pareri diferite ale unor “experti” aparuti ca ciupercile dupa ploaie, care propun solutii peste solutii, menite, nu sa ne ajute in vreun fel, pe noi cetatenii de rand, pe care statul are grija sa ne stoarca de taxe si impozite, gasesc un articol despre Brandul Turistic al Romaniei :D .
  Citesc si ma minunez la fiecare fraza, Ministerul va face o licitatie internationala, pentru a se alege firma care se va ocupa de realizarea Brandului…Acum intrebarea mea este: De ce licitatie internationala si pentru ce turism vor ei sa fac Brand? Sa fim seriosi la noi turismul este “ sublim, dar lipseste cu desavarsire”, vorba lu’ Caragiale…infrastructura- lispa, servicii- de cea mai proasta calitate si lista continua…pacat de potentialul turistic al tarii pe care nu suntem in stare sa il exploatam .
  Oare la noi in tare nu se poate gasi o firma care sa creeze Brandul Turistic al tarii in care, vorba aia, s-a nascut si a crescut…permiteti-mi sa ma indoiesc de acest lucru.
  Pai daca noi nu suntem in stare sa ne realizam Brandul, pentru care s-au alocat circa 75 de milioane de Euro, in conditiile in care noi luam imprumut de la FMI, din care pentru realizare Brandului se vor utiliza cam 2 milioane de Euro, restul de 73 de milioane de Euro fiind folosite pentru promovarea Brandului, suma imensa- parerea mea, o vor face altii mai bine?…Asta ramane de vazut.

  Astea fiind spuse, sa revenim la oile noastre: www.vrajitorul.eu…despre utilitatea aplicatiei va las pe dvs sa va convingeti, la fel ca cei care au optat sa faca cate o” vraja” pentru fiecare client, nou sau vechi, pentru ca…never knows:D

  Cristina

 • Hocus pocus preparatus

  Care este pretul pe care il platim zilnic pentru ca nu suntem suficient de informati cu privire la partenerii de afaceri? Cred ca multi dintre voi ati avut dificultati pentru ca nu v-ati informat cum trebuie inainte de a incheia un contract, inainte de a va angaja sau chiar inainte de a va casatori.
  Aceste insight-uri le avea si o doamna din zona Moldovei care m-a sunat intr-o seara pe la orele 23 trecute fix. Desi eram foarte mirata de ora tarzie la care telefonul de serviciu suna, am raspuns. Cu un accent dulce moldovenesc, doamna ma intreaba:
  -    Vrajitorul?
  -    eu: da
  -    ea: ma scuzati ca va deranjez asa tarziu (!!??) da’ vroiam si eu sa stiu cine e domne’ vrajitorul ista?
  I-am comunicat doamnei ca este o ora tarzie si i-am sugerat sa sune a doua zi dupa ora 09:00. Zis si facut.
  Dimineata pe la 09:30, sa nu fie prea de dimineata, suna doamna din seara precedenta. Raspund.
  -    ea: Aloo, vrajitorul?
  -    eu: Da, spuneti va rog!
  -    ea: Stiti, am sunat si aseara, mi-ati spus sa revin. V-am gasit pe internet si trebuie sa stiu cine este vrajitorul ista pentru ca lu’ barbate-miu i-au furat masina si trebuie sa dau in carti pentru a afla cine a furat-o. Cum facem? La telefon, email sau trebuie sa vin acolo?
  -    eu: (!?:))

  Asadar, dincolo de aceasta intamplara pe cat de hazlie pe atat de reala, toata lumea simte nevoia sa fie informata. Desi Vrajitorul nu da nici in carti, nici nu citeste in stele, va poate spune multe despre actualii sau viitorii parteneri de afaceri. Unde mai pui ca este si gratis sa il incerci?

  Ina

 • Am lansat..

  Blog-ul Vrajitorul.eu

  Nu va povestesc prea multe despre ce veti gasi aici pentru ca blog-ul se va explica singur pe masura ce echipa Vrajitorul.eu va posta articole de tot felul.

  Filip