• Brandul turistic

    “ Rasfoind” aseara site-ul Ziarului Financiar, pe langa mult comentatele articole despre imprumutul de la FMI, valul de scumpiri ce se apropie, rata somajului, etc., subiecte despre care, de altfel se vorbeste pe orice post de televiziune si in orice publicatie, de ne-am acrit tot ascultand si citind pareri diferite ale unor “experti” aparuti ca ciupercile dupa ploaie, care propun solutii peste solutii, menite, nu sa ne ajute in vreun fel, pe noi cetatenii de rand, pe care statul are grija sa ne stoarca de taxe si impozite, gasesc un articol despre Brandul Turistic al Romaniei :D .
    Citesc si ma minunez la fiecare fraza, Ministerul va face o licitatie internationala, pentru a se alege firma care se va ocupa de realizarea Brandului…Acum intrebarea mea este: De ce licitatie internationala si pentru ce turism vor ei sa fac Brand? Sa fim seriosi la noi turismul este “ sublim, dar lipseste cu desavarsire”, vorba lu’ Caragiale…infrastructura- lispa, servicii- de cea mai proasta calitate si lista continua…pacat de potentialul turistic al tarii pe care nu suntem in stare sa il exploatam .
    Oare la noi in tare nu se poate gasi o firma care sa creeze Brandul Turistic al tarii in care, vorba aia, s-a nascut si a crescut…permiteti-mi sa ma indoiesc de acest lucru.
    Pai daca noi nu suntem in stare sa ne realizam Brandul, pentru care s-au alocat circa 75 de milioane de Euro, in conditiile in care noi luam imprumut de la FMI, din care pentru realizare Brandului se vor utiliza cam 2 milioane de Euro, restul de 73 de milioane de Euro fiind folosite pentru promovarea Brandului, suma imensa- parerea mea, o vor face altii mai bine?…Asta ramane de vazut.

    Astea fiind spuse, sa revenim la oile noastre: www.vrajitorul.eu…despre utilitatea aplicatiei va las pe dvs sa va convingeti, la fel ca cei care au optat sa faca cate o” vraja” pentru fiecare client, nou sau vechi, pentru ca…never knows:D

    Cristina