• Necesarul Eu.vrajitorul.www

    “Buna ziua, Ma numesc Razvan Ionascu si va sun de la vrajitorul.eu”… nu “Vrajitorul din Oz” , nu “Harry Potter” nu “domnu’ Vrajitor”. Iata cum incepe primul telefon din oricare zi de lucru….si iata cum continua:
    “Vreti sa stiti totul despre partenerii dvs. de afaceri?”
    < Si criza isi face aparitia> : “ Dom’le dar toata lumea e cuprinsa de criza, toti sunt niste hoti in tara noastra, am datorii la stat …nu gasesc niciun raspuns, nu am solutii se pare ca tot ceea ce am nevoie este o mitraliera sa ii fac sa-mi plateasca datoriile, dau foc la tot, nu mai vreau nimic; nu ne permitem acum investitii, ci doar necesarul ”.
    Si cum ati defini “necesarul”, ce categorii de cheltueli sunt incluse aici si cu ce ajuta, la ce finalitate duc…
    Pe lista de prioritati a oamenilor, in general, sunt acum lucrurile de stricta necesitate…dar unii nu cunosc ce inseamna stricta necesitate..in cazul firmelor, stricta necesiate e de fapt sa-si apere cat mai bine capitalul/patrimoniul, salariile catre personal trebuie achitate uneori cu riscul de a fi reduse pentru ca alte puncte de pe lista sa fie bifate.
    Pe timp de criza administratorii de firma cauta sa incheie contracte cu clauze avantajoase care sa le asigure un venit lunar pe o perioada cat mai indelungata. Insa pentru aceasta, partenerii cu care incheie afacera trebuie sa aiba anumite calitati:seriozitate, existenta lor reala, faptul ca platesc datoriile catre stat si alti parteneri, daca datele care v-au fost furnizate sunt exacte.
    Poti sa verifici daca partenerii tai sunt de incredere utilizand vrajitorul.eu.
    Accesul este facil, se face pe baza de credite de acces, care se pot cumpara printr-o simpla comanda on-line, trimisa direct prin accesarea softului, comanda fiind disponibila la adresa www.vrajitorul.eu. Informatiile sunt complet centralizate si se afiseaza intr-un raport, avand toate datele gasite, necesare pentru ca dvs. sa luati cea mai buna decizie in privinta partenerului de afaceri.
    Vrajitorul trebuie sa se afle pe lista dumneavoastra de necesitati mai ales in contextul economico-finaciar actual. Acum este cel mai bun moment sa utilizati aplicatia pentru ca trecere crizei economice sa fie usor simtita si sa va ajute cu succes pe viitor.
    Revenind la Vrajitorul din Oz acesta spunea : ”Nu pot sa-ti dau creier, dar pot sa-ti ofer ajutor”

  • Intalnire cu “complicatii”

    Pentru ziua de vineri imi propusesem ca dupa amiaza, cand voi fi mai libera, sa scriu cateva cuvinte pentru utilizatorii site-ului pe blog.

    Pe la ora 15 am avut o intalnire la un client. Am mers impreuna cu o colega de la un alt department. Am parcat la repezeala, langa trotuar, ne indicase un “parcagiu amator” locul, dintre cei care exista prin toate parcarile din Bucuresti. A durat destul de mult timp intalnirea, directorul de acolo era destul de interesat de Rapoartele de Bonitate si a trebuit sa ii dau destul de multe detalii si sa ii raspund la intrebari. In fine, am stat cam o ora si jumatate. Cand am plecat ne intreptam spre locul in care parcasem masina desi inca nu o puteam localiza concret. Pana la urma ne-am dat seama ca masina nu mai era :D .

    Nici a noastra, nici celelalte care erau mai devreme parcate. Decat proprietarii masinilor notandu-si numarul de telefon de pe panoul care avertiza ca masinile parcate ilegal vor fi ridicate.

    Am luat un taxi pana in Afumati sunde sunt depozitate.
    Costurile sunt destul de mari:
    154 RON – ridicat
    154 RON – transportat
    214 RON – depozitat (pe zi)

    Asta daca te duci sa o iei in 24 de ore, daca nu, platesti depozitarea in continuare. Am inteles de la politistul care ne scria procesul verbal ca au vreo 30 de automobile care nu au fost abandonate, ei le tin pana la 6 luni, ii este comunicat proprietarului sa vina sa o ridice ( dupa 6 luni se ajunge la o suma colosala de depozitare, in jur de 38500 RON, <385.000.000 ROL>!!). In cazul in care nu vine, masina va merge la casare. Costurile de depozitare mi s-au parut aberante, inseamna 50 de euro pe zi!

    Printre cele pe care le aveau abandonate mi-a spus ca au si un BMV din 2002 de vreo 3 luni ( depozitarea a ajuns la aprox 5000 Euro!) l-am vazut cand am mers dupa masina, erau si altele la care se putea observa dupa rotile desumflate si murdaria de pe ele ca sunt de mult timp acolo (am remarcat un Peugeot 607 (!) si un Cielo in trecere).

    P.S. Am inteles de la politist ca programul in care merg pe teren este de Luni pana Vineri intre orele 8 si 19 si Sambata pana la 14 ( ..aveti grija unde parcati masina in intervalul asta ) Le ridica si pe cele de pe stradutele mai mici si laturalnice, daca exista reclematii.

    Duminica e liber ..putem parca oriunde

    Irina