• De ce Vrajitorul.eu ?

    Ca denumire, “Vrajitorul” a starnit de foarte multe ori amuzament in randul interlocutorilor mei. De exemplu daca am ceva sa comunic unui client si il sun la birou, nu de putine ori, se intampla ca secretara, fata de care ma recomand sa imi faca legatura, sa ma intrebe de cateva ori denumirea si sa imi dau seama din vocea ei ca este amuzata.
    ( Am intalnit chiar si reactii de ras in hohote.:D )
    Mie personal imi place denumirea aplicatiei, este un program si un site foarte serios, dar cu o denumire care iti fura un zambet. Situ-ului insa, nu i s-a dat numele de “Vrajitorul” in acest scop.
    Denumirea de Vrajitorul este defapt inspirata de la fratele mai mare “Merlin Information Services” (www.merlindata.com).
    Michael Dores, un detectiv particular din California si dat seama de necesitatea existentei unei tehnologii informatice, care sa ofere celor interesati, posibilitatea de cautare de date si informatii despre bunuri si persoane ori afaceri si a transformat aceasta idée intr-o afacere in 1991, infiintand compania “Merlin Data Information”. Furnizarea de informatii online a inceput efectiv din 1997, si de atunci, bazele de date , informatiile detinute si viteza de cautare au crescut in permanenta.
    Ziua Vrajitorului este pe 27 noiembrie 2007, anul acesta va implini abia 2 anisori. De la “nastere” si pana acum Vrajitorul a evoluat destul de mult si am speranta ca va deveni din ce in ce mai performant si cu cat mai multe informatii, pentru a satisface nevoile celor ce il folosesc si pentru a le oferi din ce in ce mai multa siguranta in afaceri.