• Lasa-te vrajit si vrajeste la randul tau!

    Se face o saptamana de cand mi-am schimbat meseria. Inainte, vindeam prin telefon servicii de date si de voce pentru o companie de telecomunicatii. Acum, eu sunt o vrajitoare! Majora si ciudata schimbare, stiu! Mai ales pentru ca eu nu credeam absolut deloc in vraji, magii, farmece si alte cele asociate cu ezoteria.

    Dar l-am intalnit pe Merlin si cu invataceii lui si mi-au aratat cum se fac vrajile. Am avut norocul sa dau peste un Merlin care sa fie ancorat vremurile noastre; atat Merlin cat si ajutoarele lui nu folosesc pentru vrajile pe care fac licori din plante greu de gasit sau te mai miri ce alte ciudatenii necesare pentru a face vraji. Nu, vrajitorii mei fac minunatii prin intermediul unei aplicatii online. Probabil acum va intrebati ce fel de minunatii stiu sa faca acesti vrajitori.

    Ei bine, ei si acum si eu, va putem oferi aproape orice informatie despre actualii sau viitorii parteneri de afaceri. Ne oferiti un nume de persoana fizica/juridica sau chiar un CUI, noi facem “hocus pocus preparatus” si in acest timp adunam date din peste 22 surse publice precum Ministerul Finantelor, Registrul Comertului, Monitorul Oficial, Buletinul Procedurilor de Insolventa, aceste informatii le punem intr-un raport usor de inteles pentru oricine in aplicatia online Vrajitorul. Merlin si invataceii sunt tare muncitori, astfel ca veti gasi toate aceste informatii actualizate 24/24 ore. Astfel, cat vei zice tu “hocus pocus preparatus” vei avea date de contact complete ale societatii, situatia finaciara a companiei de la inceputuri pana in prezent, situatia juridica, procesele in care a fost implicat partenerul de afaceri, informatii despre bunurile pe care le detin precum si alte informatii.
    Si partea frumoasa este ca noi iti putem face 3 vraji de acest tip gratis, tu doar trebuie sa iti creezi un cont demo pe www.vrajitorul.eu. Sau ti-l putem creea noi, la cererea ta. Astfel te convingi ce efect au vrajile noastre. Si daca iti place, poti sa te abonezi la noi , iti oferim credite pe baza carora noi iti vom face astfel de vraji. Muuulte vraji!