• Vrajitorul.eu a ajuns pe locul 3 in clasamentul trafic.ro

    Site-ul www.vrajitorul.eu a ajuns pe locul 3 in clasamentul trafic.ro

    Aplicatia www.vrajitorul.eu a cunoscut o ascensiune fulminanta la inceput de an 2011, depasind in clasamentul trafic.ro mai multe siteuri cu trafic insemnat, inregistrand in luna ianuarie aproximativ 478 037 vizitatori si 1 304 520 de afisari, in crestere cu 60% fata de luna precedenta.

    In data de 15 februarie 2011, aplicatia a atins un nou record de vizitatori, avand 24 191 de vizitatori in numai 24 de ore.

    Inseamna asta ca romanii sunt mai prudenti si isi verifica partenerii de afaceri, angajatii si furnizorii? Urmarind povestile de succes din spatele folosirii aplicatiei, am spune ca da si pe drept cuvant se spune ca daca nu esti in Vrajitorul.eu – nu existi.

    Aplicatia online www.vrajitorul.eu pune la dispozitie oricui rapoarte de bonitate complete despre persoane juridice si fizice, oferind informatii precum: informatii financiare, procese active, garantii imobiliare detinute, date de contact, date despre administratori/asociati si firmele in care sunt implicati, grafice pentru profit/angajati, marci inregistrate la OSIM detinute, domenii de internet cumparate etc. Aplicatia are o interfata prietenoasa, permitand oricui sa isi actualizeze informatiile si sa isi aduca aportul in structurarea imaginii altor companii, aport pentru care primesc credite de acces cadou.

    Read the rest of this entry »