• Vrajitorul.eu anunta un parteneriat cu Libra Bank

    Vrajitorul.eu anunta incheierea cu succes a unui parteneriat cu Libra Bank pe segmentul furnizarii in timp real a incidentelor bancare (CIP)

    Centrala Incidentelor de Pl??i (CIP) reprezint? o structur? specializat? în colectarea, stocarea ?i centralizarea informa?iilor specifice incidentelor de pl??i produse de titularii de cont cu cecuri, cambii ?i bilete la ordin.

    Obtinerea informatiilor privind incidentele de plati (cec-uri sau bilete la ordin refuzate), se va putea face fie prin simpla trimitere a unui email pe rapoarte@vrajitorul.eu, urmand ca in maxim 5 minute sa se primeasca raportul pe e-mail, fie online direct pe site-ul www.vrajitorul.eu, raportul generandu-se automat.

    Din experienta anilor trecuti, putem spune ca verificarea partenerilor de afaceri este vitala pentru a preveni posibilele situatii de neplata ce pot aparea in activitatea unei companii. Cel putin trei sferturi din totalul cazurilor de afaceri finalizate cu neplata debitelor au drept cauza creditorii, care au initiat si derulat schimburi comerciale cu parteneri despre care stiau – in termeni financiari  foarte putin sau nimic.

    Vrajitorul.eu este prima aplicatie online din Romania ce pune la dispozitia clientilor in timp real informatii actualizate despre firme si persoane fizice, oferind o imagine de ansamblu asupra solvabilitatii si seriozitatii partenerilor de afaceri.