• Premiul “Mile Carpenisan” pentru Curaj si Excelenta in Jurnalism este acordat anul acesta de www.vrajitorul.eu

    Posted on May 5th, 2011 Filip No comments

    Aplicatia pentru verificarea solvabilitatii persoanelor juridice si fizice www.vrajitorul.eu nu este prima oara cand sustine jurnalistii, fiind cunoscut faptul ca jurnalistii au acces gratuit la informatiile din www.vrajitorul.eu, sustinand prin toate fortele jurnalismul de investigatie.

    Furnizorul nr.1 de informatii pentru jurnalisti – vrajitorul.eu – s-a implicat in acordarea premiului de mare importanta pentru jurnalismul romanesc « Mile Carpenisan » ziaristilor Cristian Botez si Florin Budea, distinctia fiind acordata pentru curajul si profesionalismul dovedit de cei doi in exercitarea si apararea profesiei de jurnalist.

    Pentru curajul si profesionalismul dovedit de cei doi jurnalisti, unul pe fronturi externe altul pe fronturi interne, Asociatia Civic Media impreuna cu www.vrajitorul.eu, girata de decanul asociatiei, veteranul presei romanesti si cunoscutul analist de politica internationala Corneliu Vlad, a hotarat decernarea Premiului Mile Carpenisan, editia a doua, lui Cristian Botez si Florin Budea. Premiul, in valoare de 1000 de euro, va fi impartit anul acesta intre cei doi jurnalisti.

    Vrajitorul.eu este prima aplicatie de cautare si verificare a persoanelor juridice si fizice, oferind informatia intr-un raport concis din peste 22 de surse de informare, cu peste 500 000 de clienti din Romania si strainatate, fiind foarte util tuturor celor care doresc sa se puna la adapost de eventuale fraude.

    Uncategorized

    Leave a Reply


    7 + 7 =