• Stiati ca Vrajitorul…

    Probabil multi dintre voi va  intreabati  zi de zi ce avantaje are vrajitorul.eu? De ce Vrajitorul.eu ? Cum ar putea aceasta aplicatie sa va salveze businessul?  Si pana la urma cu ce e mai bun vrajitorul… ?
    Ei bine aceasta aplicatie minunata poate fi accesata gratuit prin optiunea  « Cont Demo » prin care beneficiati de 15 credite, accesul se face on-line, cumuland date asa cum apar ele in peste 22 de surse publice ca de exemplu Ministerul Finantelor, Registrul Comertului, Monitorul Oficial.
    Se acceseaza pe baza de credite, care  pot fi cumparate printr-o simpla comanda on-line ; pentru informatii complet centralizate intr-o singura fisa  a unei firme e nevoie de 5 credite.
    Vrajitorul vine in ajutorul  dumneavoastra identificand  atat persoane juridice cat si pe cele fizice, informatiile fiind actualizate 24/24h .
    Deasemenea daca aveti nevoie de rapoarte de incidenta de plata,  rapoarte de bonitate, puteti apela cu incredre tot la Vrajitorul.eu
    Dar asta nu e tot, vrajitorul e cel mai bun pentru ca pe langa  timpul castigat de dumneavoastra si bogotia informatiilor oferite, primiti  20 % reducere din valoarea contractului daca acesta va fi platit, integral  in  avans iar  la peste 300 de credite cumparate,  beneficiati in plus de  inca 30% din numarul  creditelor comandate, cadou.