• ROMSTRADE risca de devina un deja-vu al falimentului de la Mic.ro

    Romstrade are deja BO refuzate de peste 18 mil euro in 2012. Cu toate acestea creditorii, si managementul creditorilor continua sa presteze servicii si sa livreze produse in sistem similar cu ideea de a sui un tanc de 30 de tone pe gheata unui lac care are 1 cm grosime.. trendul este prostia romaneasca si delasarea managerilor sau a majoritatii lor [ fara suparare! ] ; Imi aduc aminte ca patru luni inainte ca Patriciu sa pravaleasca in faliment MIC.RO am urlat la luna , le spuneam creditorilor ca Mic.ro se va duce la groapa, le spuneam sa verifice bonitatea Mic.ro la mine pe www.Vrajitorul.eu si au REFUZAT! Mereu mi se spunea inclusiv de la firme uriase ca sunt eu nebun si Mic.ro nu are cum sa se duca…ei bine acum NIMENI nu isi mai ia banii. Ma intreb, actionarii aia ai acestor firme creditoare care au pierdut 300 mil euro de ce pastreaza managementul care in mod inconstient, fara sa dea doi bani pe preventie,au provocat aceste pierderi uriase continuand sa livreze marfa la Mic.ro??? 
    Ce sa faca acum agentii de colectare debite, avocatii, executorii sau lichidatorii la Mic.ro? Baietii nu aveau nimic in proprietate, totul era in leasing [ similar si la Romstrade ] asa ca nu exista nimic de executat, si vad ca sunt multi manageri care au tupeul sa spuna ca incapabili sunt cei care nu reusesc sa le recupereze banii…Dar faptul ca ei dadeau marfa la Mic.ro desi era clar ca ingroapa banii in Putul lui Ivan, cum se numeste ? Sau ca au avut incredere prosteasca in faptul  [citez dintr-un asemenea manager al unei firme creditoare pe care actionarii inca il tin acolo sa le produca pierderi ] : " …esti navi d-le Urban, pai crezi ca isi permite o personalitate ca Patriciu sa falimenteze???.." e uite ca si-a permis. Si a ramas cu banii creditorilor, managerul asta ia in continuare vreo 5000 euro pe luna, si totul continua asa pana la urmatoarea teapa gen Mic.ro..

  • Care sunt pasii pentru reducerea cu 90% a tepelor?

    Probabil va intrebati care sunt cele mai la indemana metode pentru a preveni incidentele de plata intr-o companie. Ei bine, este extrem de simplu, facil si necostisitor.

     

    Aveti la indemana urmatoarele unelte:

    • VERIFICAREA COMPANIEI cu ajutorul aplicatiei Vrajitorul.eu. Aveti acces online la toate situatiile financiare ale firmei, aflati daca este in insolventa sau are procese deschise impotriva ei, gasiti date de contact si date despre asociati/administratori/persoane de contact, aflati ce bunuri detine, restante la bugetul de stat si multe alte informatii utile
    • RAPOARTE DE BONITATE, pe baza de CUI. Cu ajutorul acestui serviciu, primiti pe email in format PDF informatii vitale despre firma pe care o verificati: rating financiar, limite plati, Incidente bancare (CIP), daca este in insolventa, Recom.
    • MONITORIZARE INSOLVENTA. Acest serviciu va permite sa monitorizati zi de zi daca firmelor cu care colaborati li s-a deschis procedura insolventei. Puteti primi fie toate firmele intrate in insolventa intr-o anumita zi, fie putem aplica anumite filtre dupa CAEN, CUI.

    Asadar, este facil sa fiti informat si sa PREVENITI eventuale debite neincasate.

    De asemenea, nu uitati:

    • La orice comanda pentru oricare din serviciile de mai sus, clientii Urban & Asociatii se bucura de o reducere de 20% si cu siguranta o scadere cu 90% a riscurilor. 
    • De la 01 Noembrie 2012 fiecare client care si-a verificat debitorii cerand RAPOARTE DE BONITATE, va primi de la Urban & Asociatii o reducere cuprinsa intre 20-50% din comisionul la care se incadreaza.
    •  

    Daca doriti mai multe informatii, fiti liberi sa ne contactati la T: 0318056505 / M: 0728728847 / 0731610074, conturi@vrajitorul.eu